Workshop Slagmaat: PIMP YOUR BAG!

Professioneel tassenontwerpster Malou Poelmans van Malou Bags & Accessoires verzorgt donderdag 22 oktober en zondag 1 november twee workshops lederen tas maken bij Galerie van Slagmaat.

Galerie Slagmaat

Workshop ‘lederen tas maken’ bij Galerie van Slagmaat

Malou brengt handgemaakte, lederen basistassen ter grootte van een A-4 mee. Tijdens de workshop Pimp your Bag! maak je daarvan door modelleren en met accessoires een tas in je eigen stijl. Malou geeft vakkundig advies en biedt je de helpende hand als dat nodig is.

Malou Poelmans studeerde Product Design aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Vanwege haar passie voor tassen volgde ze tevens een opleiding traditionele lederwarenbewerking. Sinds haar afstuderen in 2006 timmert ze succesvol aan de weg met haar stoere tassen, die niet alleen exclusief maar ook functioneel zijn. Haar werk heeft een herkenbare signatuur en trekt internationaal de aandacht. In de galerie is de collectie van Malou Bags & Accessoires verkrijgbaar.

De workshop Pimp your Bag! is op donderdag 22 oktober of zondag 1 november 2009 van 13.30 tot 16.30 uur bij Galerie van Slagmaat, Leidsestraatweg 36 in Woerden. De prijs is €60.00 p.p. inclusief materiaal, koffie of thee en een lekker taartje. Aanmelden kan tot en met 15 oktober via mariette@galerievanslagmaat.nl (o.v.v. naam, adres, telefoonnummer en aantal deelnemers. Individuele deelname is ook mogelijk) of telefonisch op vrijdag en zaterdag via telefoon: 06 – 48729544.

Wie meer over Galerie van Slagmaat wil weten kan ook een kijkje nemen op website www.galerievanslagmaat.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s