Tassen van Cin by Cindy Jeurissen

‘Cin by Cindy Jeurissen’ lanceert haar nieuwste handtassencollectie

Handtassenmerk Cin by Cindy Jeurissen lanceert haar nieuwste handtassencollectie met originele en bovendien verwisselbare handvaten voor elke dag een andere look.

Tassen van Cin by Cindy Jeurissen

Cindy Jeurissen is een Nederlands ontwerpster die sinds haar afstuderen aan de kunstacademie in Maastricht gebeten is door het lederambacht. Na de kunstacademie behaalde ze het diploma van een tassenvakopleiding. Ze ging met haar creativiteit aan de slag en richtte haar eigen handtassenlabel op. Cindy ontwerpt eenvoudige, functionele handtassen met steeds een verrassend originele insteek.

Met een tas van Cin by Cindy Jeurissen koop je geen kat in een zak: het zijn unieke, handgemaakte tassen uit kwalitatieve materialen. “Vanuit mijn atelier te Amsterdam bedenk, ontwerp en maak ik de collecties. Van tassen tot ceintuurs, van portemonnees tot sleutelhangers, alles komt vers vanonder de naaimachine. Eén herkenbaar handschrift bindt de collectie. Een handschrift dat zowel tijdloos als eigentijds is zonder trends te volgen”, zegt Cindy.

Tassen van Cin by Cindy Jeurissen

Tassen van Cin by Cindy Jeurissen

Het ontwerp van de nieuwe collectie heeft anderhalf jaar van Cindys’ creativiteit en handwerk opgeëist. Het resultaat is, naar haar eigen mening, “de perfecte tas voor iedere vrouw”. Hiermee biedt ze dé oplossing voor een van de grootste vrouwenbekommernissen: niet genoeg handtassen hebben. De magische Tas Met Verwisselbare Hengsels betekent voor elke gelegenheid de aangepaste handtas zonder bij elke outfit een nieuw exemplaar te moeten aanschaffen. De tas blijft tijdloos, mooi en eindeloos combineerbaar, het handvat bepaalt welke specifieke look je aan de tas wil geven conform je outfit. De idee is dus dat je de tas los kan kopen en daar een eigen gepersonaliseerde tas van maakt met het kiezen uit 15 verschillende handvaten. Naast haar veelzijdige cameleon-functie is de tas bruikbaar voor verschillende doeleinden. Je kan ze gevuld met dagelijkse spullen casual dragen of haar als je trouwste collega met mappen gevuld mee werken nemen. Het beschadigen, vergeten of kwijtraken van spullen door het eindeloos omzetten van je spullen is verleden tijd, want deze tas assisteert je overal gepast heen.

Cindy organiseert workshops of individuele lessen waarin ze het lederambacht aanleert. Ze kent namelijk alle kneepjes van het vak. In 2009 is Cindy gaan reizen om het lederambacht zoals het in India wordt beoefend aan te leren. Voor Global Goodies ontwierp ze in India een handtassenlijn.

Ze ontwerpt eveneens op persoonlijke aanvraag. Vooral unieke, op jouw stijl en behoeften afgestemde handvaten zorgen voor de ideale oplossing voor fashionista’s die niet van doorsneeworst houden

Cindy droomt ervan ooit een schoenenlijn te ontwerpen. Verwisselbare hakken zouden zo bijna alle vrouwenprobleempjes uit de wereld helpen. Of blijft de schoenenobsessie een aangeboren vrouwelijke afwijking?

De handtassen worden verkocht in haar Atelierwinkel in Amsterdam of op de webwinkel. In België worden ze bij Luna Schoenen in Wilrijk, Inhérence in Belsele en Shiva in Asse verkocht.

Dorien Collard

Bron: Label. FASHION FOCUS

Advertenties

4 reacties op “‘Cin by Cindy Jeurissen’ lanceert haar nieuwste handtassencollectie

  1. Hallo

    Ik wil graag weten waar in Amsterdam ik de tassen kan gaan zien en wanneer is er weer een workshop

    Met vr gr Monica

    • De handtassen worden verkocht in haar Atelierwinkel in Amsterdam of op de webwinkel. In België worden ze bij Luna Schoenen in Wilrijk, Inhérence in Belsele en Shiva in Asse verkocht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s