NV London Calcutta collectie tassen

Innovatief ontwerp en super mooie kwaliteit samen vanuit FairTrade filosofie

NV London Calcutta Lanceert haar collectie samen met EcoChic Collection.
Met de hand gemaakte, kinderarbeidvrije eco-luxueuze accessoires.

NV London Calcutta collectie tassen

Ecochic Collection introduceert NV London Calcutta- een mooie zware lijn van prachtige ontworpen designer tassen en accessores gemaakt van rijke materialen zoals boterzachte Buffalo huiden en rijke hand gesponnen zijden.

Deze tassen worden geproduceerd vanuit de FairTrade filosofie in Calcutta, één van India’s meest arme steden, door een ‘not for profit’ Wereld FairTrade Organisatie (IFAT). NV London Calcutta brengt innovatief ontwerp en super mooie kwaliteit samen, waarmee ze het gat tussen het standaard aanbod van wereld winkel aanbod en fashion overbrugt.

NV London Calcutta collectie tassen

Het uitgebreide aanbod tassen biedt voor elke vrouw wat wils met namen als ‘Coco’ & ‘Virginia’ voor handtas clutches, die elke vrouw een oneindige vrijheid geven om haar tas aan haar bui aan te passen, met dank aan de veranderbare handvaten en bijpassende sjaaltjes.

Het complete assortiment loopt van werk gerelateerde ‘Anita’ canvas laptop tassen, tot prachtige ‘Ayesha’ make-up tasjes, die ook als avond handtas te gebruiken zijn, en alles wat daar tussenin zit.

Oprichtster Naomi Cornelius-Reid zegt:”We zijn ongelofelijk trots om NV London Calcutta’s eerste collectie te lanceren. We hebben ongelofelijk hard gewerkt om het beste Engelse talent te verenigen met ambachtelijke, Fair en duurzame werkzaamheden door Indiase handwerkers, betaald naar ambacht en niet weggevaagd door economische competitie”.

“Wij leggen de nadruk op het selecteren van de beste en mooiste materialen, het passen en meten en het vinden van de juiste partners waarmee we willen samenwerken om echt een verschil te kunnen maken in arbeidsomstandigheden en hoe er wordt omgegaan met hun medewerkers.”

Fashion zou moeten gaan over stijl, maar het meeste over stijl zonder dat het ten koste gaat van anderen of van de natuur.

NV, sinners can be saints.

Bron: EcoChic Magazine

Advertenties

Eén reactie op “Innovatief ontwerp en super mooie kwaliteit samen vanuit FairTrade filosofie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s