Omar Munie - Afrika

Omar Munie lanceert jongerenlijn

Tassenontwerper Omar Munie komt met een nieuwe lijn voor een jongere doelgroep onder de naam ‘Omar Munie Generation’. De collectie is voor jongeren, goedkoper en speelser en maakt veel gebruik van kleur en prints. “Het gebruik van stoere denim zal een jongere doelgroep zeker aanspreken. De Afrikaanse prints verwijzen naar mijn Somalische komaf. De vrouwen die mijn tassen gewoonlijk dragen zijn gevoelig voor opvallende tassen met een glamour uitstraling. Nu kunnen wij hun dochters ook blij maken“, aldus Omar Munie.

Omar Munie - Bontje

De tassen van Omar Munie worden in verschillende formaten gemaakt:

De Shoppie Bag is geheel met de hand gemaakt in het atelier en is geschikt voor élke gelegenheid: voor een shoprondje, om mee te pronken, voor een stedentrip of, als het weer het toelaat, voor aan’t strand.  De Shoppie Bag is verkrijgbaar in donkerblauwe Japanse denim gecombineerd met bruin lamsleer of Afrikaanse print met zwart lakleer. De sleutelhanger van konijnbont en de opvallende luxe satijnen voering maakt dat deze tas een must have is voor het komend seizoen. De Shoppie Bag is verkrijgbaar is verschillende maten.

De Wallie Bag is een stoer avondtasje ter grote van een portemonnee, waar alle benodigdheden in passen: sleutels, telefoon en make-up. De tas is voorzien van de bekende Omar Munie signatuur: een felle satijnen voering. De Wallie Bag is verkrijgbaar in donkerblauwe Japanse denim gecombineerd met bruin lamsleer of Afrikaanse print met zwart lakleer.

Omar Munie - Afrika

Bron: We Love Shopping

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s