Elvis & Kresse - Firehose - Toilettas

Cameron Diaz boegbeeld voor Firehose tassen

De accessoires die je kiest kunnen je outfit maken of breken. Zolang je kiest voor accessoires die niet alleen bij je kleding en lichaamsbouw, maar ook bij je persoonlijkheid passen, zit je goed. Voor stoere vrouwen met hart voor het milieu komt er binnenkort een geheel nieuwe, unieke accessoirecollectie op de markt: de accessoirelijn van Firehose.

Elvis & Kresse - Firehose - Toilettas

De riemen, tassen en portemonnees van deze nieuwe collectie zijn gemaakt van gerecyclede brandweerslangen. Brandweerslangen worden namelijk na ongeveer 25 jaar intensief gebruik afgedankt omdat ze dan niet meer optimaal functioneren. Tot het moment dat de Britse bedenkers van Firehose, E&KO oftewel ‘the Elvis &Kresse Organisation’, op het idee kwamen de slangen te gebruiken voor accessoires, werden ze gewoon afgedankt.

Zonde, want de accessoires die je ervan kunt maken zien er fantastisch uit en recyclen is nog milieuvriendelijk ook. In Engeland en Duitsland zijn de spullen van Firehose al een grote hit en binnenkort komt het merk dus ook naar Nederland. De website waar je de accessoires zult kunnen kopen is nog niet online, maar er wordt hard aan gewerkt.

Ondertussen is ook bekend geworden dat Firehose er in geslaagd is om een bekend boegbeeld voor haar lijn te strikken. En niet de minste! Actrice Cameron Diaz laat op deze foto’s zien hoe veelzijdig een riem uit gerecycleerde brandweerslang wel kan zijn… Stoer, sexy, innovatief en inspirerend zijn maar enkele van de termen die je te binnen schieten bij het bekijken van deze foto:

Cameron Diaz - Firehose tassen

Natuurlijk brengt het hergebruiken van brandweerslangen wel met zich mee dat er niet veel keuze is in verschillende kleuren. Gelukkig kun je met de rode of oranje kleur van deze accessoires wel een basic outfit wat meer kleur en vrolijkheid geven. Bovendien zijn de spullen het waard om lekker op te vallen. Denk jij er dus over om iets van Firehose aan te schaffen, ga dan ook gelijk even langs bij OTTO. In de damesmodeshop vind je vast wel een outfit waar een stoere meid als jij de unieke accessoires van Firehose mee kan combineren!

Bron: Lifstyle Agent

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s