TOV Essentials tassen

Luxe lederen tassen vol van design, functionaliteit en kwaliteit: TOV Essentials

De unieke hoogstaande collectie van TOV Essentials is een duidelijk bewijs dat zij de accessoire ziet als uitgangspunt voor uw outfit. Het gracieuze TOV monogram is hét herkenningspunt voor een combinatie van luxe, design, functionaliteit en kwaliteit verwerkt in essentiële dames accessoires.

TOV Essentials tassen

Op de hoogstaande kwaliteit wordt op geen enkel punt concessie gedaan; zo wordt er voor de tassen en riemen gewerkt met de allerbeste Italiaanse leersoorten die vakkundig en 100% handmatig worden verwerkt in ons atelier in Florence. Het Italiaanse zijde wordt in Como verwerkt tot de meest bijzondere shawls en de bijou zijn van de meest hoogwaardige kwaliteit half-edelstenen die met de hand in het eigen atelier in Amsterdam zijn geassembleerd.

TOV Essentials tassen

De tijdloze elegante accessoires zijn op elkaar afgestemd en onderscheiden zich door geraffineerde details en waarmee TOV Essentials de kwaliteit en stijl brengt van de bekende luxe merken, maar qua prijs een brug slaat tussen het massale aanbod in het middensegment en het vaak onbereikbare luxe segment.

Bron: TOV Essentials

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s