eva_langoria_hermes_birkin_tas

Birkin Bag voor iedereen

WAAT? meldde je een tijdje terug nog dat Lady Gaga haar witte Hermès Birkin Bag met zwarte benzinestift had beklad. Hoe kun je een tas ter waarde van duizenden dollars, waar je jarenlang voor op een wachtlijst staat, volkladden alsof het een memootje betreft, vroegen wij ons af. Nou, het volgende is het geval:

De Birkin Bag van modehuis Hermès staat bekend als een van de meest onbereikbare tassen in de modehistorie maar de wachtlijst van één van swerelds meest gewilde tassen is niet meer. Luxury webshop Portero verkoopt de Birkin’s en meldt op de site: “The wait is over. Get yours now”. Dus surf als de wiedeweerga naar die shop…of toch niet? De tas is dan misschien ietsje meer binnen handbereik, je telt er nog steeds minstens 6500 dollar voor neer of zelfs 12.000 dollar!

eva_langoria_hermes_birkin_tas

Daarmee blijkt maar weer dat ook een klassieker als de Birkin niet bestand is tegen de recessie. Lange tijd werd gezegd dat Hermès deze wachtlijst zelfs moest sluiten omdat het anders nooit aan de vraag zou kunnen voldoen. Het luxelabel startte, om diezelfde reden, eerder ook haar eigen krokodillenkwekerij. De Hermès Birkin Bag is vernoemd naar de Franse zangeres Jane Birkin.

Bron: WAAT?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s