Weidesign tassen - Rob Groenen - Chantal van der Erve

Weidesign met hun eerste kleurrijke collectie exclusieve tassen

Weidesign is het nieuwe merk van de ontwerpers Chantal van der Erve en Rob Groenen. Zij zijn hiermee gestart vanuit hun liefde voor natuurlijke materialen, techniek en ambachten. Deze drie inspiratiebronnen vormen het uitgangspunt voor een eerste kleurrijke collectie exclusieve tassen. De functionele producten kenmerken zich door uiterlijke en innerlijke schoonheid. Mooi en goed. Ze passen bij een eigenzinnige en bewuste leefstijl.

Weidesign - manden - tassen

De ontwerpers hebben eigentijdse vormgeving gecombineerd met prachtige materialen en toegewijd handwerk. De zorgvuldig gekozen materialen zijn van hoge kwaliteit en afkomstig van de beste Europese producenten. Deze natuurlijke materialen, zoals zuiver wolvilt en plantaardig gelooid leer, zijn bewerkt met aandacht en vakmanschap. Ze worden er met de jaren mooier op. De bijzondere collectie is met de hand gemaakt door Nederlandse vakmensen met een scherp oog voor detail. Zo is een serie bijzondere accessoires ontstaan. Gemaakt om lang mee te gaan.

Ontwerpers
Chantal van der Erve (1966) is afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven. In de jaren hierna richtte ze ontwerpbureau Platvorm op. Dit ontwerpbureau ontwikkelde succesvolle tentoonstellingen voor Nederlandse musea. Tevens ontwierp ze verschillende interieurs en producten. Daarnaast maakte Chantal zich verschillende technieken meester als het draaien van keramiek en het vilten van wol. Vanuit haar liefde voor vormgeven en ambachten lanceerde ze het merk Weidesign.
Weidesign tassen - Rob Groenen - Chantal van der Erve
Rob Groenen en Chantal van der Erve
Rob Groenen (1964) studeerde aan de Academie voor Kunst en Vormgeving in ‘s-Hertogenbosch. Omdat hij een passie heeft voor zowel kunst als luchtvaart, is hij ook opgeleid als verkeersvlieger. Zeventien jaar reisde hij over de wereld. In 2008 vond hij het tijd om terug te keren naar de kunst. Hij haalt inspiratie uit techniek en materialen. Samen met Chantal richtte hij Weidesign op.
Bron: Weidesign
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s