Chesterfield tassen

Lieke van Lexmond & zangeres Do bij lancering Chesterfield tassen collectie

Zaterdag 12 juni werd in Amsterdam de eerste tassencollectie gelanceerd van The Chesterfield Brand. Nu zal dat niet direct bij iedereen een belletje doen rinkelen, maar als we je vertellen dat de tassen gebaseerd zijn op de klassieke Chesterfield meubels, krijg je misschien al een idee.

Chesterfield tassen

Ontwerpster Viona van Dijk bedacht dat ze de stijl van de bekende Chesterfield meubels wel zou kunnen vertalen in een tassencollectie. Zo gezegd, zo gedaan. Na een jaar hard ploeteren kon ze zaterdag de eerste collectie aan de pers tonen. Zo’n twintig tassen zijn het, voorzien van de typische Chesterfield look en met een stoere, maar toch vrouwelijke uitstraling.

Om de eerste collectie te vieren waren onder andere Lieke van Lexmond en zangeres Do bij de lancering aanwezig. Lieke toonde het eerste exemplaar aan de pers en zangeres Do gaf een mini-concert aan alle bezoekers.

Chesterfield tassen collectie

We hebben het gevoel dat we nog veel meer van The Chestfield Brand gaan horen. In ieder geval verklapte Viona van Dijk al dat er in de winter ook nog een handschoenencollectie aan zit te komen.

Bron: Fashion Blog

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s