JUST-2D Bagsac - tassen

Just-2D ontwerpt unieke tassenlijn voor Bagsac

Het populaire sieradenmerk Just-2D en het bekende Nederlandse tassenmerk Bagsac bundelen onder de naam Just-2D for Bagsac, dit seizoen hun krachten in een unieke tassenlijn. De tassen zijn geïnspireerd op de handgemaakte sieraden van haarstylist en topontwerper Jurgen Hoskens. Zijn exclusieve sieradenmerk Just-2D, wat staat voor Just Too Different, is one of a kind en geliefd bij bekend en bemind Nederland.

JUST-2D Bagsac - tassen

Celebritymerk
Met 15 jaar ervaring als haar- en make-up artist heeft Jurgen -‘Jur’ voor intimi- zijn sporen inmiddels ruim verdiend. Onder zijn clientèle schaart Jurgen veel bekende Nederlanders en socialites zoals Kim Lian van der Meij. Naast zijn werkzaamheden als beautystylist, ontwerpt Jurgen exclusieve handgemaakte sieraden onder de naam Just-2D. De kettingen, oorbellen en armbanden komen regelmatig langs in de fashion-bladen en op TV. Ook zijn de sieraden gespot bij onder andere Katja Schuurman, Ellemieke Vermolen en Daphne Deckers. Mede door de vele media-aandacht is dit celebritymerk razend populair.

Statement accessoires
Voor zijn limited edition tassenlijn in samenwerking met Bagsac heeft Jurgen zich laten inspireren door zijn jarenlange ervaring in de wereld van de Rich & Beautiful. “Ik ben erg enthousiast over de samenwerking met Bagsac. Het is een enorme eer om samen met dit populaire tassenmerk te mogen werken. Onze visies sluiten naadloos op elkaar aan. Beiden zijn we bezig met het neerzetten van statement accessoires en dat schept een band,” aldus Jurgen Hoskens. De nu al spraakmakende collectie is opgedeeld in drie thema’s: Rebellious, Charming en Famous:

Rebellious
De Rebellious serie is stoer en tegendraads. Verkrijgbaar in zwart en grijs, zijn de tassen voorzien van kleine studs in nikkel en brass. De serie bestaat uit een shopper, een schoudertas en twee kleine partyclutches voor de opstandige nachtbraker. Kettingen en andere zware details geven de Rebellious serie een hoog Rock ’n Roll gehalte.

Charming
De Charming serie is een ode aan Jurgens vaste clientèle. Vrouwen die stuk voor stuk charme weten te combineren met een sterke dosis power. De tassen zijn uitgevoerd in stoer faux snake materiaal gecombineerd met subtiel toegepaste kettingen. Saillant detail is dat Jurgen een liefdesgedicht in de tassen heeft laten embossen.

Famous
De Famous serie bevat naast drie modellen voor de vrouw ook een stoere mannentas inclusief laptopcompartiment. “Ik kom dagelijks in aanraking met de crème de la crème van de Nederlandse fashion- en society scene. Je ziet de mooiste tassen voorbij komen. Dit heeft me geïnspireerd in het ontwerp van deze it-bag serie,” zegt Jurgen.

Bron: Fashion United

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s