Crinkles - tassen

Crinkles verrast weer met kwalitatieve en frisse tassen collecties

Sinds 1996 is Crinkles als Belgisch lederwarenmerk, vanuit thuishaven Kortrijk, een belangrijke speler in zijn segment. De jarenlange knowhow en het enthousiasme van de mensen achter dit Belgisch label maken dat vandaag dit merk verdeeld wordt in meer dan 150 gespecialiseerde lederwaren- en schoenzaken over heel België.

Crinkles - tassen

De naam Crinkles beschrijft de natuurlijke tekening van nerfleder, de korrel, de ‘grain’, de oneffenheden. Bovendien heeft de merknaam “Crinkles” iets speels, iets onverwachts dat haaks tegenover de rechtlijnigheid staat die van zo velen van ons dagelijks wordt verwacht. Daarom verrast Crinkles elk seizoen weer met die unieke, zeer kwalitatieve en frisse collecties vervaardigd uit de allerfijnste topleders.

Crinkles - tassen

Een handtas, een schoen, een riem,.. voor Crinkles is het meer dan een gewoon mode-accessoire. Het is voor hen een label waarmee een vrouw trots moet kunnen uitpakken. Ze drukt er ontegensprekelijk haar stijl, haar voorkeur, wellicht haar gemoedsgesteldheid mee uit. Soms wil ze formeel uit de hoek komen, maar bij vrienden eerder hip of casual. Zo is een handtas uit de Crinkles collectie een statement van zijn eigenaar. Daarom dragen ze bij Crinkles zoveel zorg voor hun product.
Het typische herkenbare label aan onze producten is dan ook een zuivere garantie op de kwaliteit en de eigenheid er van.

Bron: Crinkles

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s