Tastout Visitatieschool Mariakerke Tassen

Tastout pakt uit met tassen ter gelegenheid van de 20ste leeronderneming

Leerlingen van het specialisatiejaar Winkelbeheer en Etalage van de Visitatieschool uit Mariakerke krijgen de kans om te leren ondernemen door samen een eigen detailhandel op te richten en te beheren. De leeronderneming is een echte onderneming gevestigd in een echt handelspand op de Brugsesteenweg in Mariakerke. De leerlingen krijgen gedurende enkele maanden de kans om ondernemer te zijn en maken kennis met de werkelijkheid van het ondernemerschap. De leeronderneming is een kans om het ondernemen al doende op een leuke manier te leren kennen.

Tastout Visitatieschool Mariakerke tassen

De leerlingen  ontwierpen een unieke eigen collectie tassen (shoppingbags en toilettassen). Deze tassen werden speciaal ontworpen voor Tastout ter gelegenheid van de 20ste leeronderneming.

Tastout, de 20ste leeronderneming van de Visitatie Mariakerke opent vanaf 12 november 2010 haar deuren. De leerlingen van het specialisatiejaar Winkelbeheer en etalage ‘vertassen’ u met hun assortiment.

Tastout Visitatieschool Mariakerke tassen

Zij bieden de klant een ruim gamma aan (hand)tassen en artikelen die in de (hand)tas horen. Iedereen kan daar iets van zijn gading vinden. De baseline ‘pour vous’ werd dan ook zorgvuldig gekozen.

Bron: Visitatie en Gentblogt

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s