Gonda en Riet - Kek in van der Pek - Tassen

Gonda en Riet exposeren met gehaakte tassen bij Kek in van der Pek

De winkel ‘Kek in van der Pek’,  presenteert van 2 t/m 30 december: Gehaakte tassen van Gonda en Riet. De opening van de expositie vindt plaats op donderdag 2 december van 14.00 tot 16.00u.

Riet woont al 77 jaar op het Duindoornplein. Sinds 20 jaar is Gonda haar buurvrouw. Samen zijn de creatieve dames op het idee gekomen om tassen te haken van plastic tasjes en vuilniszakken. Op een speciale methode wordt de plastic tas geknipt waardoor er een lange sliert ontstaat die vervolgens gehaakt wordt. Ze maken vele modellen van vlotte handtasjes tot handige strandtassen en praktische boodschappentassen.
Gonda en Riet - Kek in van der Pek - Tassen
Gonda en Riet tonen de tassen in de gang van de winkel Kek in van der Pek. Iedere maand zal een andere kunstenaar uit de buurt zijn werk hier vertonen. De winkel Kek in van der Pek verkoopt ambachtelijke producten gemaakt door deelnemers van BSN Werkervaringsbedrijf.De winkel toont o.a. tassen, (zit)kussens, schorten, babykleden, knuffels, plantenbakken, fotolijstjes, poppenbedjes enz. Alles kunt u naar eigen wens door BSN laten maken. Ook kunt u taarten, muffins en cakes uit de patisserie bestellen. Kortom, allemaal ambachtelijke handgemaakte producten!

BSN Werkervaringsbedrijf biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring op verschillende vakgebieden zoals timmeren, schilderen, groen, reiniging, detailhandel, horeca, administratie en naaiatelier.Kek in van der Pek
Jasmijnstraat 38hs (hoek van der Pekstraat)
Amsterdam
Openingstijden: maandag 12.00u tot 16.45u
Dinsdag t/m vrijdag 10.00u tot 16.45u
Telefoon winkel:06 229 99 500

Bron: Echo
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s