Zara Terez - Zara Zimmerman - Tassen

Zara Terez heeft familie als grote bron van inspiratie voor tassen ontwerpen

Als derde van een generatie designers, is haar familie een grote inspiratie bron, haar ouders hebben een succesvol kledingbedrijf en haar oudtante, Ruth Saltz is eveneens een tassen ontwerpster.

Zara Terez - Zara Zimmerman - Tassen

In de herfst van 2008 op een leeftijd van 22 lancheerde Zara haar tassen collectie. De visie van ontwerpster Zara Zimmerman is om door de barrière van buitensporing duren tassen als de “it bag”, die veel al op elkaar lijken, te breken. Door haar visie kreeg ze de inspiratie voor haar Zara Terez collectie. De collectie bestaat uit chique en krachtige ontwerpen.

In Hollywood is al menig jonge celeb ermee gespot zoals Paris Hilton, Eva La Rue, Brenda Song. Leuk is dat ook de binnekant mooi is afgewerkt. De ontwerpster heeft hierbij gekozen voor een eigen voeringstof met opvallende print. Ieder design is geïnspireed door New York, van haar geboorteplaats Atlantic Beach tot haar huidige woonplaats Manhattan, elke stijl in de collectie is een eerbetoon aan de verschillende plaatsen van New York.

Bron: Tom Sebastian

Eén reactie op “Zara Terez heeft familie als grote bron van inspiratie voor tassen ontwerpen

  1. Pingback: Tweets that mention Zara Terez heeft familie als grote bron van inspiratie voor tassen ontwerpen « Tassen-nieuws.nl -- Topsy.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s