Barkin' Bags - Tassen-mode

Barkin’ Bags, van huis uit, unieke tassen

Barkin’bags
Door sommigen ook wel “blaftasjes” genoemd (bij voorkeur op z’n Utrechts), zijn tassen gemaakt van binnenbanden van vrachtwagens, oude luchtbedden of van leer van halfversleten motorkleding. Maar ook mooie wollen stoffen, glanzend satijn en zacht nepbont zijn terugkerende materialen.

Barkin' Bags - Tassen-mode

Nieuw of hergebruikt, geen materiaal is te ongewoon of te standaard voor een Barkin’bag. Alles is mogelijk. Wat je echter niet tegen zal komen zijn rekken vol exact dezelfde tassen. Elke Barkin’bag is uniek.

Esther van de Visch
“Deze banden heb ik net geschrobd. Prachtig hè?! Allemaal verschillende structuren en lijnen!”

Zweet op het voorhoofd, armen tot onder de oksels in de zooi, maar met glimmende ogen toont Esther haar nieuwe aanwinsten. In de tuin achter haar huis heeft ze net een stapel ‘verse’ tractorbanden van smeer en stukken weiland ontdaan. Binnen liggen stapels mooie stoffen, rollen vilt en allerlei onderdelen… van rubber ballen tot kleine metalen slotjes.

Van huis uit is Esther grafisch ontwerper. Sinds 1998 heeft ze het grafisch ontwerpbureau Omniafausta, in het centrum van Utrecht.

Samen met haar Omniafausta-collega Joke en een aantal andere ‘trutten’ uit verschillende disciplines organiseert ze vanaf voorjaar 2008 truttenware-parties. Dit is het startsein geweest om haar tassen aan een breder publiek te tonen.

Bron: Barkin’ Bags

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s