Frrry - Tassen-mode

‘Frrry’ bijzondere tassen

Tassen zeggen meer over je uiterlijk dan je denkt. Daarom is het heel belangrijk een tas uit te zoeken die jij écht mooi vindt en die bij jouw uiterlijk en kledingstijl past. Om die zoektocht wat simpeler te maken, hebben wij weer een geweldig accessoiremerk met allure, style en persoonlijkheid voor je uitgelicht; ‘Frrry’.

Frrry - Tassen-mode

Ferry Meewisse, de ontwerper achter ‘Frrry’, laat zich inspireren door wiskundige principes en mooie oplossingen en dat zie je ook terug in zijn ontwerpen. De ontwerpen zijn gebaseerd op materiaalexperimenten en van hieruit wordt de uiteindelijke vorm afgeleid. Al lijken de tassen in het eerste opzicht vrij simpel en eenvoudig, ze zijn altijd op een bijzondere manier geconstrueerd. De tassen zijn grotendeels met de hand gemaakt en bevatten elk een uniek nummer. Ferry Meewisse voegt het hele jaar door nieuwe items aan zijn ‘Frrry’ collectie toe. Zijn ontwerpen zijn dan ook niet gebonden aan seizoenen en daardoor tijdloos.

‘Frrry’ heeft zijn thuisbasis in Nederland, maar is hard op weg om wereldwijd bekend te worden. Verkooppunten in Nederland, Belgie en Japan staan al op de lijst, evenals Parijs en zelfs ‘on’ 5th avenue in New York!

Momenteel kun je ‘Frrry’ vinden tijdens de Arnhem Mode Biënnale in de tijdelijke Jones winkel die te vinden is op de hoofdlocatie: De Steenfabriek.

Het Tassenmuseum, dat door Job Cohen werd geopend, aan de Herengracht in Amsterdam heeft zelfs de gehele collectie van Frrry opgekocht ter verkoop en expositie, naast vele andere grote merken. Echt een kijkje waard!

Bron: Mix It Up

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s