Voltaic Fuse Backpack - Tassen-mode

Krachtige zonnepanelen zetten zonne-energie om in bruikbare stroom op Voltaic tassen

De Voltaic Messenger solar laptoptas is een mobiele energie producent die ontworpen is om zonne-energie om te zetten in bruikbare stroom voor al je kleine mobiele apparatuur, zoals mobiele telefoon, iPod, PSP, Nintendo DS, navigatiesysteem enz.

De krachtige zonnepanelen die geïntegreerd zijn aan de voorzijde van de tas zijn sterk, duurzaam, waterproof en UV bestendig. De Messenger met zijn 4 Watt kan al na 1 uur in de volle zonlicht voldoende produceren om een iPod 3 uur lang te kunnen spelen, of 1.5 uur lang een gesprek te kunnen voeren met je mobiele telefoon.

Voltaic Messenger - Tassen-mode

De accu kan zowel d.m.v. de zonnepanelen als met behulp van de netstroom of autostekker worden opgeladen. Dat houdt in dat de Solar Backpack te gebruiken is in de buitenlucht b.v. tijdens het kamperen of reizen, maar ook in de stad.

Voltaic Fuse Backpack - Tassen-mode

Op de “Voltaic system’ tassen bevindt zich een indicator die oplicht bij het laden van de accu. Daarmee kun je zien of het oplaadproces in gang is gezet of niet.

De Voltaic Messenger is speciaal ontworpen om een laptop te beschermen tijdens het dragen van de tas. Met veel vakken om documenten mee te kunnen nemen en vele kleine vakjes om kleine mobiel apparatuur in te doen. Het is de ideale tas voor gebruik in de stad, maar zeker ook tijdens het reizen.

Bron: Solartassen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s