Coco Lepelie - Tassen-mode

Combineren van gebruikte en nieuwe materialen tot tassen van Coco Lepelie

Coco Lepelie maakt kleurige kunsttassen waar je helemaal vrolijk van wordt en waarvan niet één tas hetzelfde is.

Liefde voor stofjes, kleuren en dat met elkaar te combineren is Coco door haar moeder bijgebracht. Oma kon van een van haar oude wintermantels een prachtig kinderjasje voor Coco maken. Oma’s naaidoos heeft dan ook een mooi plekje in het atelier gekregen!

Coco Lepelie - Tassen-mode

Het combineren van gebruikte en nieuwe materialen en stoffen, om zo unieke en vrolijke tassen te maken is uitgegroeid tot een passie! Coco Lepelie maakt kunsttassen in allerlei formaten en stijlen en zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.

Door haar werkervaring als stylist en als illustrator komt Coco veel met vorm en kleur in aanraking. Door het werken en schilderen aan haar doeken is de liefde voor het combineren met textiel, vorm en kleur verder aangewakkerd. Hierdoor is ze in staat een nieuw en uniek product te maken.

Zo zijn de producten van Coco Lepelie ontstaan. Coco maakt tassen die een bepaald gevoel bij je oproepen, onder andere Holland tassen, kitsch tassen, retro tassen, stoere mannen- en vrouwentassen en romantische kindertassen. Alleen al aan het stofgebruik zie je in welke categorie een tas thuishoort.

Bron: Coco Lepelie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s