Pieter Ary - Tassen-mode

Met een tas van Pieter Ary gaat elke vrouw stijlvol over straat

Pieter Ary , het label voor exclusieve handtassen , werd opgericht in 2009.

Het kwaliteit handwerk en het gebruik van innovatieve technieken hebben dit label gemaakt tot een van de meest creatieve en vernieuwende merken in Nederland.

Pieter Ary - Tassen-mode

In een markt die meer en meer uniform wordt, zijn persoonlijke en kostbare handtassen de accessoires voor de ge-update vrouw die stijl en vreugde uit te drukken. Met een tas van Pieter Ary gaat elke vrouw stijlvol over straat. Hoogwaardig leer, unieke en buitengewone ontwerpen, vernieuwend en modisch zijn de basisprincipes van dit tassenmerk. Full grain leathers, Nubbuck en Soft nappa’s. Opmerkelijk verwerkt leer en verfijnde details maken dat de tassen een ware eye-catcher zijn.

De Pieter Ary handtas collecties bieden een uitstekende originaliteit van invloeden en stijlen. Zoals  het verleden gemengd met het heden, kostbaar met geavanceerd en mode uit de westerse wereld met die van andere culturen.

Pieter Ary’s doel is om te groeien als een internationaal merk, ambachtelijk creëren van bijzondere collecties voor markten die meer openstaan voor bijzondere ontwerpen. Hij is er  altijd in geslaagd om zich te onderscheiden door voortdurend nieuwe modellen te creëren met het gebruik van traditioneel leer, moderne behandelingen en een vleugje van het hedendaagse.

Pieter Ary - Tas- Tassen-mode

De collecties zijn zonder grenzen. Alle tassen zijn er in vele vormen en maten. Tweemaal per jaar zal er een nieuwe collectie op de markt komen. Verkrijgbaar van Handbag tot Big shopper en in de kleuren Black, Dark brown, Marble grey, Mozzarella, Biscuit, Sand en Ivory.

De tassen van Pieter Ary zijn een waardevolle aanvulling en verlengstuk van de vrouw en haar eigen stijl. Zo wordt het heden gemixt met het verleden,  kostbaar met geavanceerd en mode uit de westerse wereld met die van andere culturen.

Embellishments
Iedere tas is op zijn eigen manier uniek bewerkt en springt in het oog van elke voorbijganger. Zo is er bijvoorbeeld de Sabrina Handbag, volledig bedekt met uit leer gesneden bloemen of de Trilby Handbag voorzien van ruffles. Ook wordt binnen de collectie veelvuldig gebruik gemaakt van studs. De Amedia bag is een voorbeeld van een stoere handbag waarbij het hele panel met metale embellishments gedecoreerd is. De Rossella hobobag daarentegen geniet een aanblik van gekreukt leer en een minimalistische metaal decoratie.

Over Pieter Ary
Pieter Ary is gevestigd in Amsterdam. De ontwerper, Pieter Ary heeft een rijk verleden als het  om het ontwerpen van tassen en accessoires gaat. Zo is hij onder andere verantwoordelijk voor de designs van de Mens Belts van Tommy Hilfiger Europe en is hij velen jaren Design Director Accessoires en Timewear van Esprit geweest. Tevens is hij consultant voor vele internationale brands als Sunglass Hut, K-Swiss, Mitsubishi en Smart.

Bron: Pieter Ary en Pieter Ary

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s