Bulaggi - Tassen-mode

Bulaggi tassen een emotioneel produkt, afgestemd op het huidige modebeeld

Bulaggi bestaat al meer dan 40 jaar en heeft sindsdien een leidende rol in trendy, modieuze damestassen en accessoires. Was de tas voorheen een praktisch produkt, vandaag de dag is de tas een emotioneel produkt, afgestemd op het huidige modebeeld.

Gedurende vele jaren heeft Bulaggi haar assortiment uitgebreid. Naast de damestassen voert Bulaggi een ruime diversiteit aan produkten zoals: accessoires zoals portemonees en produkten met uw eigen logo (custom made items).

De consument kan Bulaggi produkten vinden in de betere lederwaren- en schoenenzaken, boetieks, parfurmeriewinkels en de accessoires- en damesmodezaken. Tevens treft u de Bulaggi artikelen steeds meer aan in home- gift- en gardenwinkels.

Bulaggi - Tassen-mode

In de BULAGGI® Spring|Summer 2011 ‘Senses of Summer’ collectie bieden zij een grote verscheidenheid aan modellen, in afmetingen variërend van royale oversized tassen tot dressy fancy tasjes.

Qua kleur voeren aardetinten als sand, bone, bruin en prachtige zomergrijzen de boventoon. Ze zijn verwerkt in uni- en meerkleurige tassen, waarvan er vele zijn afgewerkt met een mooie contrasterende trimming.

Alle tassen hebben een bijzonder detail, zoals mooie tassels, een subtiele reptiel- en vissenprint, een applicatie met speelse, gekleurde balletjes, een stijlvolle gesp of een elegante ketting.
Bovendien zijn er op diverse tassen ritsen verwerkt. Je ziet ze terug in zwierige stroken-applicaties en als stoere finishing-touch.

Bron: Bulaggi

Plaats een reactie