Maartje Simons heeft met haar tassencollectie van Label30 expositie bij The Revenge

Maartje Simons heeft na haar 2 jarige opleiding (2007-2008) aan het SGVB te Nieuwegein (Nu: Sint Lucas te Boxtel) het tassenmerk Label30 opgericht. Na het maken van tassen van leer, richt Label30 zich nu voornamelijk op tassen van gerecyled materiaal. De tassen van autogordels zijn te koop bij Studio Utrecht. Vanaf januari 2011 werkt ze vanuit haar atelier in Utrecht.

Label30 - Studio Utrecht -Maartje Simons - Tassen-mode

De tassen-exposite bij The Revenge is uitgebreid met een nieuwe collectie van Label30. De tassen zijn gemaakt van autogordels en ander gereycycled materiaal zoals surfzeilen, rijstzakken en spandoeken. Alle tassen zijn uniek en handgemaakt in het eigen atelier in Utrecht. Op die manier laat Label30 zien dat materialen een nieuw en ander leven kunnen krijgen. Het resulteert in stoere, stevige en elegante damestassen.

The Revenge
The Revenge is de eerste conceptstore van Utrecht, en wat voor een! Bij The Revenge vind je verschillende ondernemingen onder één dak: kleding, muziek, kapper en street-art benodigdheden, die je een onderscheidend, verrassend alternatief bieden.

De eigenaren van ‘Lilith – Ravings of a Mad Woman’, ‘Metro Recordstore’ en ‘Good Hair & Supercuts’ hebben voor The Revenge hun krachten gebundeld voor een vernieuwende winkelsensatie. The Revenge moet je ook zien als een unieke ‘hang-out place to be’, waar je achter één deur niet alleen kleding, woonaccessoires, cosmetica, muziek, kapsalon en coffeebar vindt, maar ook een loungeruimte, exposities, workshops, DJ’s, ticketbox en nog veel meer!

 

Bron: The Revenge, Label 30 en Good2b

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s