ICCI: tassen worden mooier, naarmate je ze meer gebruikt!

ICCI voor jou!
Soms weet je het meteen! Dit is jouw handtas! Deze tas laat de ‘echte ik’ aan de wereld zien. Als je er in gelooft om het meeste uit het leven te halen, dan zijn ICCI handtassen voor jou. Onze ontwerpen zijn Italiaans geïnspireerd, en we hebben een tas voor elke gelegenheid: van ingetogen avondtasjes tot in het oog springende boodschappentassen.

ICCI - Tassen-mode

Design
ICCI is een Nederlands merk. We hebben de beste handtassen ontworpen en vervaardigd van de allerbeste hoge kwaliteit leer – in ons eigen atelier sinds 1990. Onze basis is Nederland; onze vooruitzichten internationaal. We houden nauwlettend in de gaten wat de wereldwijde trends zijn, zodat we in staat zijn om, niet alleen om aan uw verwachtingen te voldoen, maar zelfs om ze te overtreffen.

Kwaliteit
Om een superieure kwaliteit te garanderen, zijn onze handtassen geproduceerd onder eigen toezicht. Wij gebruiken alleen hoge kwaliteit gelooid leder, dat betekent dat onze tassen eigenlijk mooier worden, des te meer je ze gebruikt. De doorschijnende kwaliteit van dit leer maakt elke ICCI unieke handtas. Geen twee ICCI tassen zijn gelijk.

 

Bron: ICCI

Advertenties

Eén reactie op “ICCI: tassen worden mooier, naarmate je ze meer gebruikt!

  1. Ik heb de roze handtas met bruine riem aangeschaft (V&D)
    Heerlijke tas. Wil graag nog een tas uit de collectie, die in het kaartjes te vinden is aan de tas. Helaas deze collectie niet op de site terug te vinden.
    Waar vind ik ze? Wil graag de oranje of paarse laktas.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s