DSGNRMRKT lanceert eerste van reeks limited edition tote bags

Net als voor de eerste editie van DSGNRMRKT in 2010 slaat DSGNRMRKT ook dit jaar de handen in elkaar met Think Pink, de organisatie voor borstkankerpreventie. Na de succesvolle veiling van Damart’kes gepimpt door bekende artiesten vorig jaar, bedacht DSGNRMRKT een nieuwe spetterende actie. En daarvoor schakelt DSGNRMRKT niemand minder dan handtassenfenomeen Michaël Verheyden in!

Verheyden ontwierp speciaal en enkel en alleen voor DSGNRMRKT en Think Pink een unieke tote bag die te koop zal zijn voor slechts 10 euro. De tote bags worden in zeer beperkte oplage gemaakt en zijn dus een super hot fashion item.

Michael Verheyden - Think Pink - Tassen-mode-nieuwsMichael Verheyden - Think Pink - Tassen-mode-nieuws

Maar geen nood. De Michaël Verheyden tote bag is de eerste in een reeks van limited edition tote bags enkel en alleen voor DSGNRMRKT. Elk modeseizoen zal DSGNRMRKT een nieuwe collectie tote bags op de markt brengen in samenwerking met een bekende, fashionminded, artiest.

De Michaël Verheyden tote bag is te koop via http://www.dsgnrmrkt.com.
Bestel je tote bag door een mailtje te sturen naar info@dsgnrmrkt.com met daarin je adres en het aantal bags dat je wil kopen, wij doen de rest!

Andere verkoopspunten:
– Modemuseum Hasselt, Gasthuisstraat 11, Hasselt
– Michaël Verheyden Shop, Oudaan 15 winkel 32, Antwerpen

Must buy!

Verheyden is niet de laatste ontwerper die een stoffen tas zal opleuken. DSGNRMRKT heeft laten weten elk seizoen een nieuwe collectie tote bags op de markt te brengen in samenwerking met een ‘bekende, fashionminded, artiest’.

Sinds 2002 ontwerpt Michaël Verheyden voornamelijk handtassen en accessoires zoals kleine lederwaren en riemen. Recent heeft hij daar ook een collectie interieuraccessoires (Home Collection) aan toegevoegd, bestaande uit lederen schalen en dozen , tafellinnen, een juwelenkistje, een Romeinse kruk en salontafels.


Bron: DSGNRMRKT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s