Purseket, je persoonlijke organizer. Een must-have voor alle fashionista’s

Purseket® – The Original Purse Organizer™ is nu ook in Nederland verkrijgbaar in een breed scala aan dessins en afmetingen, via de enige officiële importeur/dealer in Nederland: www.purseket.nl.

Met een Purseket® in je tas is de inhoud georganiseerd en is alles in één oogopslag te vinden.
Superhandig is dat je met een Purseket® de inhoud van je tas in één beweging kunt overzetten naar een andere tas. Purseket: een ideaal product voor het organiseren van je handtas en voor iedereen die meerdere tassen heeft!

Purseket Organizer- Tassen-mode-nieuws

De tassen van de meeste vrouwen zijn een grabbelton. De inhoud van je tas ligt vaak door elkaar en moet je soms heel lang zoeken naar je sleutelbos. Daar is nu een oplossing voor: een Purseket® (afkorting van Purse Pocket), dé hit uit Amerika! De Purseket® is een flexibele tasorganizer die de vorm aanneemt van je tas en is verkrijgbaar is verschillende maten en prints.

De Purseket® heeft diverse vakken voor telefoon, headset, zakdoekjes, make-up, zonnebril, creditcards, winkelpassen, visitekaartjes of medicijnen. En… een speciale clip voor je sleutelbos, zodat deze niet meer onderin de tas ligt! In het midden is er ruimte voor een portemonnee en/of agenda.

Onder het motto ‘Spitten doe je in je tuin, niet in je tas!’ is de Purseket® in Amerika inmiddels een must-have voor alle fashionista’s. De Purseket® was te zien op verschillende TV-zenders in Amerika, niet alleen in style en modeprogramma’s, maar ook bij Oprah, de Today Show en de View. Purseket® heeft ook vele positieve recensies ontvangen in bladen, glossy’s en kranten, zoals RedBook, Better Homes & Gardens, USA Today en Real Simple. Purseket® is verkozen tot Best Travel Product 2007 door Orca Communications.

Bron: Purseket

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s