Zip-it, de Zipper tas waar niets meer van over blijft….. Unzip!

Leuke en unieke tassen gemaakt van een lange rits. Just the way to UNZIP YOUR MIND!

Vanaf het allereerste begin is ons Zipping avontuur er een van inspiratie, met een houding van verbazing en opwinding eromheen, wat een gevoel geeft van ‘alles is mogelijk’.

Zip-it - Tassen-mode-nieuws

Yishai, een Israëlische student studerend aan de School of Technology in Israël, ontwierp in 2005 de allereerste originele Zipper Bag TM als onderdeel van zijn diploma project. Op dat moment, wist hij nog niet, dat deze stukken stof al spoedig een enorme verandering in zijn leven zouden brengen.

De 20 tassen die hem werden toegewezen om te maken en te verkopen in een bazaar gesponsord door het college, waren binnen enkele minuten verdwenen, en Yishai bracht de volgende weken in zijn slaapkamer door, ’s nachts gebogen over een naaimachine om tassen te produceren, na schooltijd, ondertussen overweldigd door gesprekken en verzoeken vanuit het hele land. Honderden tassen werden verkocht in slechts een paar weken tijd.

Zip..it - Tassen-mode-nieuws

Het Zip..it team realiseerde het potentieel van deze revolutionaire rits-tassen, en bundelde de krachten met Yishai om zijn school project om te zetten in een internationaal fenomeen.

 

Bron: Zip..it

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s