Tassen van ‘vandemeisjes’, passie met een knipoog

‘vandemeisjes’ is een webshop met een unieke collectie leren tassen, vachttassen en vrolijke kindertassen. ‘vandemeisjes’ is voortgekomen uit de passie van Ellen M. (39 jr) voor stijlvolle en stoere leren tassen. Zij kwam in winkels en online tassenshops steeds dezelfde tassen tegen. Dat inspireerde haar om een eigen webshop te starten met een unieke collectie leren tassen.

Postman Springbokmail - Van De Meisjes - Tassen-Mode-Nieuws

Ellen woont samen met haar dochter Jip in Zwolle. Zij combineert haar werk als organisatieadviseur met het runnen van de webshop. Daarover zegt ze zelf: “Alles wat ik voor ‘vandemeisjes’ doe, voelt niet als werk maar is fun”.  De naam ‘vandemeisjes’ verwijst naar hoe verzot vrouwen op tassen zijn en is een knipoog naar de meidenhuishouding die de eigenaresse en haar dochter voeren.

Ellen ziet het als een uitdaging om een collectie samen te stellen met kwalitatief hoogwaardige leren tassen die uniek, stoer en stijlvol zijn.  Leveranciers en/of ontwerpers worden zorgvuldig geselecteerd. Zij wil iedere vrouw en portemonnee een unieke leren tas bieden.

Zilverhoog - Van De Meisjes - Tassen-mode-nieuws

Deze prachtige leren tassen hebben twee kleuren, bijvoorbeeld zilver en grijs. De tassen zijn van binnen afgewerkt met soepel leer. De tassen worden gemaakt in Azie , waarbij er op wordt gelet dat er geen sprake is van kinderarbeid.

Koebruinvoormail - Van De Meisjes - Tassen-mode-nieuws

Ook verkopen zij exclusieve vachttassen uit Zuid Afrika. Het zijn exclusieve handgemaakte handtassen met een uniek design en een perfecte afwerking.

Bovenstaande is slechts een greep uit de collectie. Bekijk de uitgebreide collectie leren tassen, mooie vilttassen, vrolijke kindertassen en stoere laptoptassen in de webshop.

Bron: ‘vandemeisjes’

Vind ons leuk op Facebook
Volg ons op Twitter

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s