Tassen van Candybags van gerecycled snoeppapier, uniek, trendy en milieuvriendelijk

Candybags verkoopt modeaccessoires die gemaakt zijn van gerecycled snoeppapier. Milieuvriendelijk, trendy, uniek en betaalbaar
zijn enkele van de woorden waarmee u een product van Candybags kunt omschrijven.

Candybags B5 - Tassen-mode-nieuws

Candybags is een bedrijf dat MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) hoog in het vaandel heeft staan, dit betekent onder andere dat Candybags met haar modeaccessoires meehelpt in het verkleinen van de wereldwijde afvalberg. Verder kan Candybags garanderen dat alle werknemers die zijn betrokken in het productieproces een eerlijk salaris zullen krijgen. Als laatste zorgt de “Candybag” ervoor dat de uitstoot van schadelijke chemische stoffen wordt verminderd doordat de materialen worden gerecycled.

Candybags B15 - Tassen-mode-nieuws

De “Candybag” wordt geproduceerd met hulp van verscheidene multinationals. Bij het drukken van labels voor op de producten wordt er soms een fout gemaakt waardoor de gehele rol onbruikbaar is geworden, in het verleden werd deze rol dan afgeschreven en vernietigd. Tegenwoordig worden deze “onbruikbare” rollen verkocht aan de lokale Mexicaanse bevolking voor een zeer goedkope prijs. Een product van Candybags kan bestaan uit meer dan 4500 verschillende snoeppapiertjes en het kan tot 4 dagen duren voordat een gespecialiseerde vakman een product van Candybags heeft geproduceerd. Dit unieke proces van Candybags zorgt ervoor dat geen twee tassen hetzelfde zijn en ook al zijn de tassen gemaakt van snoeppapiertjes, kauwgompapiertjes of frisdrank labels, ze verslaan de tand des tijd en zijn uitermate duurzaam, waterdicht en stevig.

Als u een fashionista bent met stijl, graag een steentje bijdraagt aan een milieuvriendelijke wereld en op zoek bent naar modeaccessoires met een verhaal dan is Candybags alles wat u zoekt!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Bron: CandyBags

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s