Aparte tassen met vrolijke prints van snoepwikkels springen in het oog

Het is een apart verhaal. Niet alleen de verschijning is opvallend, maar evenzo het verhaal achter de tassen van Tasapart.nl, dé onlinestore voor aparte tassen. De tassen en portemonnees van Tasapart.nl worden gemaakt van allerlei soorten ‘afval’. Van gerecycled snoeppapier tot plastic koekverpakkingen en van wikkels tot drinkflesjes. Dit alles wordt verzameld en verwerkt tot vrolijke, trendy en zakelijke tassen en portemonnees.

Tasapart collectie - Tassen-mode-nieuws

Een vakantie en Mexico
Het verhaal achter dit bijzondere initiatief vindt zijn oorsprong in Mexico. Tijdens een vakantie in Mexico liep Chantal van Leeuwen, oprichtster van Tasapart.nl, letterlijk tegen de tasjes op. De gave, vrolijke prints van snoepwikkels sprongen direct in het oog. Al snel was duidelijk dat deze tasjes, met veel passie en liefde, door een Mexicaanse familie in elkaar werden gevlochten. Het maken van tas of portemonnee doen zij in een tijdsbestek variërend van één tot vier werkdag(en).

Chantal: “Ik besloot de familie te gaan helpen met de verkoop en vanuit dat standpunt is Tasapart.nl geboren. Met de aankoop van een Tasapart-tas heb je dus niet alleen een kwalitatief hoogwaardige, hippe en unieke tas maar draag je ook bij aan een beter milieu en een beter leven voor deze familie in Mexico.”

De Collectie
Omdat wij inmiddels al met de sombere wintermaanden begonnen zijn, wordt het hoog tijd om daar meer kleur aan te geven! Met de vrolijke, kleurrijke en bovenal bijzondere tassen van Tasapart.nl gaat dat zeker lukken!

De vrolijke tassen, gemaakt van onder andere gerecycled snoeppapier, zijn een unieke eyecatcher tussen de hedendaagse fashion accessoires. Van tassen met tweekleurige prints tot felgekleurde opdrukken om knallend de zomer door te gaan.”

Ontdek Tasapart.nl zelf
Tasapart.nl staat voor kwalitatief hoogwaardige producten die 100% eerlijk zijn geproduceerd. Meer over dit bijzondere initiatief is te lezen op de website. Hieronder is ook een filmpje te bekijken over hoe de tassen worden gemaakt en uiteraard is de gehele collectie in de webshop te bekijken en te bestellen. Wanneer jij je op die site aanmeldt voor de nieuwsbrief wordt je als eerste geïnformeerd over de nieuwste acties en aanbiedingen.

Bron: Tasapart

Advertenties

Eén reactie op “Aparte tassen met vrolijke prints van snoepwikkels springen in het oog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s