2D fantasie in het leven geroepen door JumpFromPaper

Serieus belachelijk!
JumpFromPaper ™ is een speelse en innovatieve lijn van handtassen gecreëerd door Taipei-based design duo Chay Su Lin en Rika.

Op een gezellige middag, waren de twee meisjes aan het chatten, terwijl ze hun droom van een ‘designer handtas’ aan het schetsen waren. Een verrassend idee popte op! – “Hoe geweldig zou het zijn als een twee-dimensionale met de hand getekende illustratie tot leven zou kunnen komen als een echte tas!” Zij onderzochten elke mogelijkheid, gaven fantasie handtassen weer in perspectief, en JumpFromPaper ™ werd geboren.

Jump from Paper - firstdate2 - Tassen-mode-nieuws

Cartoon-achtige lijnen en heldere en vrolijke kleuren voegen een stevige doch funky smaak toe. En ondanks het slanke uiterlijk heeft elke JumpFromPaper ™ tas heeft een ruime binnenzijde om persoonlijke bezittingen en zelfs een laptop te herbergen.

“Fun is the apple of our eyes!”
Gevuld met allerlei leuke fantasieën en ‘out of the box’ denken, zijn Rika en Chay altijd op jacht naar nieuwe mogelijkheden in het leven, en gebruiken design als het medium om hun gekke fantasie in het echt te realiseren. JumpFromPaper ™ is een van de meesterwerken die tot leven is gekomen door hun fantasieën.

Jump from Paper - firstdate3 - Tassen-mode-nieuws

Het lastige 2D uiterlijk toont niet alleen de ontwerpers’ affectie naar fantasie, maar ook hun interessante interpretaties van echtheid in hun fantasie-wereld. De humor en vitaliteit getoond in het product echoot ook de waarde van het leven van de ontwerpers – het leven kan vol zijn van fantasie en verrassingen, dus geniet er van!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Bron: JumpFromPaper

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s