Monique Brockhus’ eigen label kenmerkt zich door eenvoudige en krachtige stijl

Nadat Monique Brockhus de opleidingen ‘Docent Beeldende kunst en vormgeving’ aan de HKU en ‘modevormgeving’ bij Artemis styling academie Rotterdam heeft afgerond, richt ze in 2009 haar eigen label ‘Monique Brockhus’ op.

Monique Brockhus - Sunset - Tassen-mode-nieuws

Monique haalt haar inspiratie uit de schoonheid van het alledaagse en gaat in haar ontwerpen back to basic. Kenmerkend is ook het contrast in de materialen, zoals bijvoorbeeld de combinatie van plastic met leer.

De tassen kenmerken zich door een eenvoudige en krachtige stijl. In het ontwerpproces wordt niet alleen aandacht besteed aan het esthetisch design maar ook aan het ambacht, de tassen zijn uniek of in kleine serie vervaardigd en worden allen met de hand gemaakt.

In de nieuwe collectie ‘Bright Side’ is gebruik gemaakt van mooie, soepele leersoorten in stubtiele kleuren met een enkel fel kleuraccent. Opnieuw kiest Brockhus ervoor leer en wol met elkaar te combineren. Dit resulteert in elegante, praktische tassen die namen kregen als Moonrise, Sunset en Happiness. Alle ingrediënten voor een geslaagde zomer! De tassen zijn zorgvuldig afgewerkt en exclusief. Van elke tas zijn een beperkt aantal exemplaren vervaardigd.

 

Bron: Monique Brockhus en YARD

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s