Draagbare en betaalbare tassen trends van Friis & Company

Het Deense accessoirelabel Friis & Company werd tien jaar geleden opgericht door Lone Friis. Wat begon als een kleine lijn met tassen en schoenen, is in het afgelopen decennium uitgegroeid tot een populair merk met alle accessoires die je maar kunt wensen. In Nederland worden de tassen van Friis al veel verkocht, maar wist je dat dit label nog veel meer leuke accessoires maakt?

Friis & Company - Endless Bag - Tassen-mode-nieuws

Friis & Company tassen en meer
Friis & Company volgt altijd de laatste trends en brengt je een grote collectie aan accessoires. Ze zetten de trends neer op hun eigen manier: draagbaar en betaalbaar! Het merk is populair geworden door hun mooie tassen, en dat is ook wat ze het meest verkopen. Veel mensen weten echter niet dat Friis & Company veel meer te bieden heeft. Heb je hun hippe schoenen al gezien? Helemaal niet duur en vooral heel erg on-trend. Ook de sieraden zijn het bekijken waard!

In Denemarken is Friis & Company al één van de grootste merken op accessoiregebied, en hopelijk gaan we er in de Nederlandse winkels ook een stuk meer van zien.

 

Bron: FashionChick

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s