Wil je een echt lederen en echt unieke tas? Sonja Maakt Het!

Sonja van der Vleuten
Sonja van der Vleuten (1982) heeft in 2007 haar diploma behaald aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Maastricht. Haar passie voor tassen en accessoires is zo sterk dat ze besloot zich volledig op het ontwerpen en maken ervan te richten. Kwaliteit en originaliteit is voor haar een pré. Vandaar het besluit om zich verder te specialiseren op het SVGB te Nieuwegein, waar ze de opleiding ’Tassen maken’ en ‘Klein lederwaren’ in 2009 positief heeft afgerond.

Sonja Maakt Het! - Tassen-mode-nieuws

Na een jaar te hebben gewerkt bij een tassenproducent te Kaatsheuvel besloot ze dat het tijd was om haar eigen tassen-en accessoirebedrijf te beginnen. Voor de toekomst hoopt ze dat haar bedrijf een gevestigde naam in Nederland en België gaat worden met daarnaast een eigen winkel.

Sonja maakt het!
Sonja maakt het! is een ontwerp-en lederatelier gevestigd op Strijp-T te Eindhoven. De naam heeft bewust een dubbele betekenis gekregen; het wil benadrukken dat het door Sonja in eigen beheer wordt gemaakt en dat we er alles aan gaan doen om het te gaan maken met ons bedrijf!

Sonja Maakt Het! - Tassen-mode-nieuws

Onder het label Sonja heeft het gemaakt worden hoofdzakelijk lederen tassen -en accessoires in het hoogsegment ontworpen en geproduceerd. Alle tassen en accessoires worden zorgvuldig met de hand gesneden, geassembleerd en gestikt in eigen atelier. De tassen zijn voorzien van een naam met nummer, waardoor het een persoonlijk tintje krijgt en u kunt zien welke tas uit de oplage u heeft.

Ieder jaar brengen we twee collecties uit; de Autumn/Winter en Spring/Summer collectie. Alle tassen uit de collectie worden gelimiteerd uitgebracht, in een oplage van maximaal 100 stuks. Daarnaast hebben we een basiscollectie met tijdloze modellen die blijvend in variërende kleuren te verkrijgen zijn.

Alle items zijn van echt leder, echt uniek en echt door Sonja zelf gemaakt!

 

Bron: Sonja Maakt Het!

Advertenties

Eén reactie op “Wil je een echt lederen en echt unieke tas? Sonja Maakt Het!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s