MARA blu laat zien dat eco & bio tassen hip en mooi kunnen zijn

MARA blu
MARA blu is een ecologisch bewust label met damestassen en andere accessoires als stoere zitzakken van koeienhuid en buideltjes van angora. De stijl laat zich het beste omschrijven als ‘stoer met chique nonchalance’. Van goede kwaliteit voor een eerlijke, betaalbare prijs. Én met goede service. Gewoon reëel dus, passend in deze economisch uitdagende tijd.

MARA blu vind dat de prijs-kwaliteit-‘eco’ verhouding goed moet zijn. En dat kan best, ook met kleinschalige productie in en materialen uit Nederland en België.

MARA blu - MAR suede TRF - Tassen-mode-nieuws

En ecologisch, tja, onze kinderen moeten het straks doen met de wereld zoals wij die achterlaten. Dus zullen we niet een beetje ons best doen? MARA blu wil in ieder geval bijdragen aan het verantwoord omspringen met de middelen die deze aarde ons biedt.

Met duurzame ontwerpen die de rijke pracht van dier, plant en boom tonen wil MARA blu bijdragen aan ‘slow fashion’, de nieuwe trend in genieten.
MARA blu laat zien dat ‘eco & bio’ design, hip en gewoon héél erg mooi kan zijn.

Mara Riviera
Liefde voor de natuur, dat heeft Mara Riviera al sinds haar kinderjaren. Zieke poesjes vonden een huis op zolder of onder haar bed, tot grote wanhoop van haar moeder die allergisch was. En al jaren eet Mara voor een belangrijk deel biologisch. Een passie voor creëren en ambachtelijke handwerktechnieken heeft Mara ook al jaren. En met een Italiaanse vader is een feilloos gevoel voor stijl en klasse verzekerd.

MARA blu - MAX suede S MBR zij II - Tassen-mode-nieuws

Dit alles bij elkaar maakt …. MARA blu! Na een grondige reorganisatie op haar werk vielen er in 2005 ontslagen. Ook voor Mara, toen moeder van een zoontje van 1 jaar. Ze nam de haar geboden kansen en sprong in het diepe…
In 2006 is Mara succesvol gestart met MARA blu, bekend van duurzame baby-accessoires met een uniek, eigen design als slaapzakjes, badjasjes en zitzakjes. In biokatoen bijvoorbeeld, of hennep. Met een explosieve uitbreiding van verkooppunten naar 40 binnen één seizoen, groeide het bedrijf razendsnel.

MARA blu is een Nederlands merk, maar sinds kort ook vertegenwoordigd in Duitsland, België en Frankrijk door verschillende agenturen. Uit de eerste resultaten, orders dus, blijkt dit een succes te zijn.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Bron: MARA blu

Advertenties

Eén reactie op “MARA blu laat zien dat eco & bio tassen hip en mooi kunnen zijn

  1. Pingback: Mara merk | Jadelogistics

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s