Markita bundelt het tassen aanbod van creatief Nederland op één one-stop shopping platform

Markita.nl heeft begin september 2011 haar deuren geopend, het eerste initiatief dat de producten van creatief Nederland bundelt op één one-stop shopping platform, waaronder een aantal bijzondere handtassen en schoudertassen. Markita maakt gebruik van het shop-in-shop principe, maar wel met één winkelmandje. Daarmee springt Markita.nl in een gat dat anderen laten liggen: honderden producten van tientallen kleine creatieve ondernemingen binnen handbereik van de online koper.

A little cow's dream - Tassen-mode-nieuwsTesj Bags - Tassen-mode-nieuws
A little cow’s dream                                                                     Tesj

Markita is een platform dat vraag naar en aanbod van originele en unieke producten bij elkaar brengt. De producten op Markita worden aangeboden door onafhankelijke ontwerpers. Producten die net even anders zijn en waar de ontwerpers zichtbaar met volle aandacht aan hebben gewerkt. Geen grote merken, maar gepassioneerde ontwerpers met een startend merk, origineel product of unieke productie. Sommige producten zijn zelf gemaakt, andere met oog voor detail geproduceerd, maar in alle gevallen enkel in kleine oplages beschikbaar en met een goed verhaal.

Met het aanbod gaat Markita.nl terug naar de kern
Markita.nl creëert gemak en inspiratie voor de online koper. Hij wordt ondergedompeld in een wereld van creativiteit en design door inspiratieverzamelingen, mooie beelden en bijzondere producten. Een heleboel bijzondere tassen, maar ook producten in de categorieën “fashion”, “living” en “kids” om als origineel cadeau aan iemand te geven, je eigen huis mee op te fleuren, je kinderen mee aan te kleden, of gewoon jezelf eens te verwennen. Van tassen en sieraden  tot meubilair en speelgoed.

Malou - Tassen-mode-nieuwsManon Garritsen - Tassen-mode-nieuws
                                 Malou                                                                          Manon Garritsen

Markita.nl gaat met de producten die worden aangeboden terug naar de kern en sluit naadloos aan op de trend in hang naar eenvoud, echtheid en authenticiteit. Als koper weet je waar de producten vandaan komen. De ontwerper verkoopt op Markita.nl zelf zijn producten.

Inmiddels zijn er op Markita 85 ontwerpers die hun producten te koop aanbieden met gezamenlijk een productaanbod van ruim 2000 producten.

Bron: Markita

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s