Are you Swedish? The Swedish Model: luxe tassen uit Zweden

Luxe designertassen van The Swedish Model
De Zweden hebben een aangeboren gevoel voor design en zijn bereid geld te besteden aan mooie producten. Aan de arm van vrijwel iedere Zweedse modebewuste vrouw – en man – prijkt dan ook een luxe tas. Tot voor kort waren dat tassen van de beroemde Italiaanse, Franse en Amerikaanse luxe labels. Dat kan beter, dacht Carl Hederoth en zo startte hij zijn eigen Zweedse exclusieve tassenlabel: The Swedish Model.

The Swedish Model - Are you Swedish - Tassen-mode-nieuws

Luxe tassen, voor mannen en vrouwen, gemaakt van het beste leer en vervaardigd (veelal met de hand) in ambachtelijke Spaanse en Italiaanse leerfabriekjes waar ook de bekende internationale merken hun producten laten maken. De tassen van The Swedish Model doen dan ook niet onder voor de tassen van de internationale, hoog segment designerlabels.

The Swedish Model - Are you Swedish - Tassen-mode-nieuws

Er zijn echter verschillen: de tassen van The Swedish model kenmerken zich niet alleen door luxe en topkwaliteit, maar herbergen tevens een ‘’Swedish coolness’’ die alleen de Zweden kunnen maken. Ook is de prijs een aangename verrassing. Verder zijn alle tassen voorzien van de bijzondere voering die is ontworpen door de Zweedse kunstenaar Martin Bergstrom, die eveneens enkele zijden sjaals voor The Swedish Model ontwierp.

Vermeldenswaard is tevens dat de modellen naar keuze kunnen worden uitgevoerd in een breed scala aan exclusieve, uitbundige of juist sobere kleuren en leersoorten. Zelfs kan men de tassen laten personaliseren middels bijvoorbeeld eigen initialen. Ook breidt de collectie zich uit met bijpassende artikelen als portemonnees en agenda’s.

Je bent gewaarschuwd… Eén waarschuwing is echter op zijn plaats: uit ervaring weten wij dat een ieder die met een tas van The Swedish Model over straat gaat, voortdurend zal worden aangesproken: waar is die tas van?, waar kan ik ‘m kopen?, mag ik een foto maken? Dat je het weet…

Bron: Are You Swedish?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s