Paul Frank tassen- en accessoirecollectie spring 2012

Paul Frank brengt komend voorjaar een tassen- en accessoirecollectie met een hoog fashiongehalte. Een frisse collectie vol diversiteit in de bekende Paul Frank-stijl. Prints in modieuze kleuren en vernieuwende printtechnieken geven de collectie een trendy uitstraling. De tassen en accessoires liggen vanaf februari 2012 in warenhuis en lederwarenspeciaalzaak.

Bluefishbags - 121COMBIGROUP - Tassen-mode-nieuws

In de fonkelnieuwe voorjaarscollectie van Paul Frank zitten tassen in verschillende modellen en formaten. De verscheidenheid aan stijlen is groter dan ooit. Naast de populaire tassen met het grappige aapje Julius als eyecatcher zijn er tassen- en accessoires met een hoog fashiongehalte. Humor, positiviteit en vrolijkheid blijven natuurlijk de rode draad in de collectie. De verschillende materialen en prints zorgen bovendien voor een steeds andere uitstraling.

Fashionable all-over
In de I Love Paul Frank tassenlijn is het positieve aapje Julius subtiel verwerkt in een fashionable all-over print. Dankzij het frisse kleurgebruik zijn de tassen perfect te combineren met je nieuwe jeans en lente outfit.

Hippe ruit
De ruit blijft hot dit seizoen. De Stylo collectie van Paul Frank sluit naadloos aan op deze trend: een opvallende ruit geprint op canvas in combinatie
met leatherlook details. De tassen en accessoires zijn stuk voor stuk voorzien van een Julius borduur.

Verkoopinformatie: Bag in Business – 020 564 31 07

Bron: BlueFishBags

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s