‘Jacqlins tassen’ door Jacqueline Beets: “Elke tas moet een beleving zijn”.

Jacqueline Beets ontwerpt leren damestassen. Eind 2010 heeft zij besloten hier een eigen naam aan te geven. ‘Jacqlins’

Het is begonnen met een passie. Deze passie werd een visie. Haar visie op design. Een goed ontwerp omvat een versterking van je vrouwelijkheid, je persoonlijkheid en onderstreept je stralende aanwezigheid.

Jacqueline Beets - Jacqlins - Casablanca Hut - Tassen-mode-nieuws

Het Product
Leer als grondstof waarborgt de hoogstaande kwaliteit van onze producten. De tassen van Jacqlins zorgen voor jarenlang draagplezier.

Een van de kenmerkende eigenschappen van leer is het feit dat het er met de jaren beter uit gaat zien. Het is degelijk en sterk materiaal. Leer is een natuurproduct en vormt met al haar eigenaardigheden een uitdaging om mee te werken. Het andere deel van de uitdaging haalt Jacqlins uit het onderscheidend maken van elke tas.

” Elke tas moet een beleving zijn”
Echter wel een verantwoordelijke beleving. Binnen het bedrijf is er sprake van een duurzame productie. Het leer is in alle gevallen rundleer. Het zijn restproducten en worden uiteraard vervaardigd zonder dat hier dieren bij worden geschaad.

Jacqueline Beets - Jacqlins - Jour de Chance - Hut - Tassen-mode-nieuws

De Toekomst
Afgelopen jaar heeft Jacqlins een snelle groei doorgemaakt. Dit heeft geresulteerd in een stijgende vraag naar “Jacqlins tassen”.

“Het allerbelangrijkste is dat je je zelf blijft uitdagen en vooral plezier blijft halen uit je werkzaamheden als ontwerpster “. Dit gebeurt bij Jacqlins in ieder geval elke dag. Dit motiveert enorm om met oog op de toekomst vooral zo door te gaan als dat het nu gaat. We streven naar een vergroting van de naamsbekendheid, het behouden van een sterk en vertrouwd netwerk in de leder- en tassen-branche en een hoogst tevreden klantenbestand.

Jacqlins  produceert wekelijks nieuwe damestassen. Een intensief proces dat zich afspeelt binnen het eigen atelier. Elk gemaakte tas is uniek en bevat uiteraard de kenmerkende en verrassende elementen van de ‘Jacqlins tas’.

 

Bron: Jacqlins

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s