Ipa-Nima - Anata Raffia Basket - Tassen-mode-nieuws

Ipa-Nima tassen zijn gemixt met inventieve designs en unieke materialen

Sinds 1997 staat Ipa-Nima internationaal bekend als een expressief en exclusief tassen label. Eigenaresse en ontwerpster Christina Yu weet in elke collectie de meest inventieve designs te mixen met unieke materialen. Hiermee vertaalt Ipa-Nima de toekomstige fashion trends in edgy accessoires die soul ademen.

Ipa-Nima - Anata Raffia Basket - Tassen-mode-nieuws
Be Original

Ipa-Nima spreekt wereldwijd vrouwen aan die midden in het leven staan en een passie delen voor een unieke stijl. De ontwerpen zijn altijd trendy en in het oog springend en tegelijkertijd tijdloos en karakteristiek. De flamboyante ontwerpen, unieke bewerkingen en originele materialen onderstrepen de echte Ipa-Nima style van chic, funky en glamour.

Ipa-Nima - Pedro Raffia Bucket Bag - Tassen-mode-nieuws
Be Daring

Elk jaar verschijnen 2 thematische seizoenscollecties welke wereldwijd in diverse luxe boutiques en warenhuizen verkrijgbaar zijn. Alle tassen zijn gelimiteerd in oplage welke het exclusieve design onderstrepen. De Ipa-Nima tassen worden vervaardigd uit de beste materialen waarvoor de sourcing wereldwijd plaatsvind en bijv. de beste leersoorten uit Italië worden geselecteerd. De intensieve bewerking van deze materialen vind op een maatschappelijk verantwoorde wijze plaats waarbij tevens lokale werkgelegenheid projecten worden ondersteund.

Ipa-Nima - Reva Raffia Pouch - Tassen-mode-nieuws
Be Different

 

Bron: Ipa Nima

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s