Mirjam Zwolsman maakt tassen met karakter

Wat is het toch altijd leuk om in de Bredase binnenstad door de kleinere straatjes te lopen. Meteen wordt in de St.-Annastraat mijn oog getrokken door het uithangbord met daarop de tekst: ‘tassen’. Voor mij, maar ook voor vele andere vrouwen is dit woord, net als het woord ‘schoenen’, magisch. Als vanzelf word ik de straat in ‘getrokken’. En wat is de St.-Annastraat toch een bijzonder straatje.

Mirjam Zwolsman - Tassen-mode-nieuws

Achter het uithangbord vind ik waar ik voor kom. Een winkel met tassen. Maar het zijn geen standaard tassen. Eigenaresse Mirjam Zwolsman opende een paar jaar geleden dit tassenatelier, waar ze unieke en ambachtelijke tassen maakt en verkoopt. Mirjam vertelde dat ze studeerde aan St.-Joost en vervolgens de opleiding tot tassenontwerpster in Nieuwegein volgde. Een aantal jaren had ze haar tassenatelier aan huis, maar tegenwoordig is ze dus gevestigd in de St.-Annastraat. En dat is mooi, want de tassen van Mirjam zijn te bijzonder om thuis te laten staan.

Erg leuk is, dat je bij Mirjam een unieke tas naar eigen ontwerp kunt laten maken. In de winkel liggen grote lappen leer in allerlei kleuren, en met de verschillende sluitingen en opdrukken kun je de meest uiteenlopende ontwerpen bedenken. Naast tassen maakt Mirjam ook suède rokjes en accessoires. Wil je dus echt iets bijzonders, dan is het zeker aan te raden om eens bij Mirjam Zwolsman binnen te lopen. Want laten we eerlijk zijn, tassen kun je nooit genoeg hebben!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Bron: De Weekkrant

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s