Martha Evers geïnspireerd door de Bijbel om nieuwe tassen te ontwerpen

Geinspireerd door een artikel in een tijdschrift over een vrouw die van gebruikte stoffen weer nieuwe dingen (oa. tassen) maakte, zocht Martha Evers drie jaar geleden wat lapjes onderuit de kast bij elkaar, en een patroon, en maakte haar eerste tas. Het resultaat was bemoedigend genoeg om verder te gaan. En zij vind het nog steeds heerlijk om te doen!

Martha Evers - Brigitte Bardot - Tassen-mode-nieuws

Martha Evers houdt van stoffen, oud en nieuw. En van alles wat handgemaakt is, waar tijd, creativiteit en liefde in gestoken is. Het is een uitdaging om oud borduur-, brei- of haakwerk, bijoux, knopen etc. weer een nieuwe plek te geven in een tas of ander accessoire. Waarmee dan ook meteen iets heel unieks en heel persoonlijks ontstaat.

Oud, maar ook nieuw materiaal is een inspiratiebron, soms zijn het ook woorden of beelden uit de Bijbel die ertoe uitnodigen om iets moois en kleurrijks te maken.

En zij houdt van kleur! Veel tassen zijn veilig van tint en bij veel kleding inzetbaar. Van haar mag het allemaal wel wat kleurrijker zijn, het straatbeeld qua kleding is al grijs genoeg! “Misschien moet je wel een beetje lef hebben om zo’n tas te dragen, maar je wordt er wel altijd weer vrolijk van”!

Martha Evers - Wit als sneeuw - Tassen-mode-nieuws

Sinds een jaar is Martha Evers de gelukkige bezitter van een piepklein atelier aan huis. Je bent welkom om een afspraak te maken en een tas te komen bekijken.

Bron: Martha Evers

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s