Bij Ira Couture zelf je tassen maken of laten maken

Over Ira Tassen
Een kleinschalig atelier waar Ira sinds 10 jaar haar eigen modevakschool bedrijft en sinds enkele jaren ook Tassen en Kleinlederwaren vervaardigt. Buiten het naaien van kleding was zij ook altijd al bezig met vele andere leuke bezigheden zoals met Leer of Vilt werken. Haar inspiratie haalt zij veelal uit de natuur. “Natuurlijk is de combinatie lesgeven en de omgang met mensen zeer inspirerend en geeft veel voldoening.”

Door de vele modellen die inmiddels ontworpen en vervaardigd zijn door Ira, is het idee ontstaan een eigen webshop te openen. “Dit bied gelegenheid mijn inspiratie nog beter te benutten.”

Ira Couture - Ira Witjes van der Steen - Tassen-mode-nieuws

Tijdens het ontwerpen komt Ira vaak weer tot hele andere ideeën en schept het de mogelijkheid om weer iets nieuws te vervaardigen of te herzien. “Kortom het is een boeiend vak en het geeft veel voldoening zowel met stof als met leer te werken.”

Ira Couture
Voor de klant geeft Ira Couture veel mogelijkheden zodat zij niet alleen de modellen kunnen bestellen die in voorraad zijn maar ook in overleg, andere leuke ideeën kunnen laten uitwerken in een atelier waar exclusieve handgemaakt leren tassen en klein lederwaren worden gemaakt.
Deze ontwerpen kunnen dan in uw eigen kleur en materiaal gemaakt worden. Ook is het mogelijk om uw eigen idee of voorbeeld uit te laten werken tot een nieuw tassen ontwerp of een leuk artikel uit de kleinlederwaren collectie.
Met de juiste leersoort of stof in uw eigen kleuren. Kortom er is veel mogelijk in overleg.

Ira Witjes van der Steen - Ira Couture - Tassen-mode-nieuws

Dit atelier is kleinschalig en niet gebaseerd op grootschalige produktie van een zelfde model.
Bij iedere nieuwe tas is weer op nieuw veel tijd en aandacht aan het ontwerp en de vervaardiging besteed zo ook bij de klein lederwaren produkten.

Ira Couture is ook de plaats om zelf Uw eigen ontwerp te leren maken door middel van leuke workshops van 1 of 2 dagen, zowel op het gebied van naaien als het ontwerpen van tassen, kleinlederwaar en andere leuke hebbedingetjes van stof of leer.

Bron: Ira Tassen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s