Mooie tassen het resultaat van latex als recycleproduct of door het gebruik van lamsnappa leder

In 2008 is Meina Vroom haar eigen label MVbags begonnen. Het label staat voor unieke en praktische vrouwen- en mannentassen.
De ontwerpen hebben een strakke vormgeving, gemaakt van leer of latex of een combinatie van beide materialen. De tassen worden in eigen atelier vervaardigd.

Meina Vroom - MVBags - Damestas Palermo - Tassen-mode-nieuws

De collectie kenmerkt zich door functionaliteit, eenvoud en opvallende detaillering. Aan de binnenkant van de tas wordt ook veel aandacht besteed; fraaie, kleurige en soms geborduurde voering, een haakje voor de sleutels en verschillende opbergvakken geven het geheel een luxe uitstraling. De tas is uitermate geschikt voor de werkende vrouw/man.

“Mijn liefde voor leer is al op jonge leeftijd begonnen. Van mijn eerste salaris kocht ik een leren kledingstuk. Toen het uit de mode raakte kon ik het niet weggooien en maakte er mijn eerste tas van. Dat leer eindeloos lang mee gaat, vind ik nog steeds aantrekkelijk”.

De tubebag is gemaakt van fietsbinnenband (latex), een recycleprodukt. De tassen hebben een stoere uitstraling en zijn nagenoeg onverwoestbaar.
Steeds meer mensen zijn zich bewust van hun eigen bijdrage aan de groeiende afvalberg. Het dier- en milieuvriendelijke project blijkt aantrekkelijk en succesvol. Inmiddels hebben ook veganisten hun weg naar MVbags gevonden.

Meina Vroom - MV Bags - Damestas Palermo - Tassen-mode-nieuws

MVbags ontwerpt ook in opdracht. Daardoor is het mogelijk een tas naar uw wensen te ontwerpen. Dit kan voor verschillende gelegenheden zijn; bijvoorbeeld een chique ontwerp voor een trouwerij, een casual ontwerp voor dagelijks gebruik of anderszins.

 

Bron: MV Bags

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s