Top design tassen ontworpen in samenwerking met kunstenaar Joep van Lieshout

BagMe
BagMe heeft mooie tassen en accessoires voor jou, of om cadeau te doen. Tassen in uiteenlopende modellen, van vilt, vacht en leer. De tassen zijn in vele andere kleuren te krijgen, en ook in afwijkende maat, uitvoering of sluiting. Maar ook modellen geheel volgens jouw smaak, passend bij jouw stijl en kleding, zijn op aanvraag te maken.

BagMe - Amine van Lieshout - Tassen-mode-nieuws

Joep van Lieshout
Handgemaakte Top Design Tassen, ontworpen in samenwerking met de internationaal vermaarde kunstenaar Joep van Lieshout en vervaardigd in het atelier in Gouda. De tassen worden per model en kleur gemaakt in een gelimiteerde oplage van tien stuks. Elke tas wordt voorzien van een unieke tekening van Joep van Lieshout.

De tassen zijn onlangs gepresenteerd tijdens de Objectbeurs Rotterdam, die plaatsvond van 9 t/m 12 februari.

Amine van Lieshout
Na afronding van de HTS bouwkunde (Den Bosch)  Vertrok Amine van Lieshout naar Curaçao, waar zij 17 jaar woonde en werkte. In 1993 kwam zij naar Nederland terug waar zij al snel betrokken raakte bij de ontwikkeling van projecten van enkele corporaties.
Het werken combineerde zij met deeltijdopleidingen op creatief en artistiek gebied: binnenhuisarchitectuur, creatieve handvaardigheid en de vakopleiding Tassen maken.

Amine van Lieshout - BagMe - Tassen-mode-nieuws

Een sabbatical werd benut voor een fietsreis van een half jaar door Zuid-Oost Azië. Bij terugkeer, voorjaar 2004, werkte zij enkele jaren als directeur voor Atelier Van Lieshout.

In 2006 startte zij in Gouda een eigen atelier, Kunstcompost en zette zij het tassenlabel BagMe op de markt.
Advieswerkzaamheden, lidmaatschap van het bestuur van Stichting AVL Mundo en het ontwerpen en maken van tassen combineert zij sindsdien met veel plezier.

Bron: BagMe

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s