Annelies Timmermans komt met nieuwe collectie Spring/Summer 2012

De handtassen van Annelies Timmermans worden stilaan een vaste waarde in de Belgische modescene. In de zomer van 2008 stelde de Antwerpse ontwerpster haar eerste collectie voor. Sindsdien wordt er twee keer per jaar een nieuwe collectie gepresenteerd.Vertrekkende van één basis model groeide de collectie uit tot een uitgebreid aanbod aan tassen, gaande van elegante clutches tot grote weekend tassen. Annelies kiest steeds voor strakke en eenvoudige modellen, waarbij de kwaliteit van het leder en de afwerking het verschil maken. Ze brengt een portie alledaagse luxe voor vrouwen die weten wat ze willen.

Annelies Timmermans - Collectie Spring-Summer 2012 - Tassen-mode-nieuws

Naast de vaste waarden verrast Annelies Timmermans keer op keer met een variatie van kleuren en materialen die inspelen op de huidige modetrends. Alle handtassen worden met uiterste zorg vervaardigd in een klein, ambachtelijk atelier in Milaan. Deze combinatie van Belgisch ontwerp en Italiaans vakmanschap resulteert in duurzame, kwaliteitsvolle handtassen met een sobere maar luxueuze look.

Zo ook de nieuwe collectie Spring/Summer voor 2012. Mooi stijlvolle luxueuze tassen in bijzonder mooie tinten. Een collectie die herkenbaar is, zoals Annelies Timmermans die kan ontwerpen.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Bekijk de nieuwe collectie bij: Annelies Timmermans

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s