Vijf tassenmerken van uitstekende kwaliteit, tegen een competitieve prijs, is Dutchbag

Dutchbag
Vijf tassenmerken, een gedreven design- en marketingteam en een groot sales netwerk in 45 landen binnen Europa; dat is Dutchbag. De jarenlange ervaring in de tassenbranche, de persoonlijke benadering en uitstekende kwaliteit, maakt Dutchbag op dit moment een van de grootste tassen-ondernemingen in Europa.

Dutchbag - Bagsac - Tassen-mode-nieuws

Missie
Zij zijn groot in het ontwerpen en distribueren van fashion labels in het midden prijssegment van de tassenmarkt. Zij streven ernaar een succesvol merkenhuis te zijn waar efficiënte oplossingen en strategisch management moeten leiden tot een toegevoegde waarde voor al hun klanten. “Merk is marge, zo vinden wij.”

Het doel van Dutchbag is het leveren van een kwalitatief hoogstaand product tegen een competitieve prijs. Trends worden nauwlettend in de gaten gehouden. De inhouse designers zorgen voor spetterende tassencollecties met een eigen gezicht, want als geen ander weten zij hoe een gedachtegoed van een merk kan worden vertaald naar één van de belangrijkste accessoires van dit moment: de tas.

MVO
Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Dutchbag hoog in het vaandel. Voor de leveranciers in China streven zij ernaar om al hun fabrieken ‘compliant’ te maken volgens de voorschiften opgemaakt door de Europese Unie. Momenteel worden al hun leveranciers gecontroleerd door het BSCI.

Dutchbag - Axel David - Tassen-mode-nieuws

Merken
Met het grootste en meest bekende merk Daniel Ray communiceren zij hun geschiedenis. The Chesterfield Brand, bekend van de robuuste Engelse gecapitonneerde leren sofa’s, heeft vanaf nu ook een eigen tassenlijn. Bagsac staat voor ambitieuze vrouwen gefocust op carrière, status en identiteit. De unieke Axel David handtassen, leveren de wereldwijde modetrends maar houdt vast aan uniciteit en individualiteit. Brunotti is een populair surf en lifestyle merk in Europa.

Bron: Dutchbag

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s