‘Energy’ en ‘Balance’ als hoofdthema’s voor de nieuwe collectie van BULAGGI®

De BULAGGI® Spring|Summer 2012 “Feminine Flair” collectie heeft als hoofdthema’s ‘Energy’ en ‘Balance’. ‘Energy’ staat voor intense kleuren, uitbundige contrasten en soepele materialen met een stoere look. ‘Balance’ omvat poederpastels, natuurtinten, zachte nuances en verfijnde materialen.

Bulaggi - Feminine Flair - Energy Balance -Satchel Flower wit - Tassen-mode-nieuws

‘Energy’
‘Energy’ symboliseert optimisme, levenslust, lef en dynamiek. Het leven is mooi en het waard om uitbundig van te genieten. Daarbij passen eigenzinnige, elegante of sportieve tassen in intense kleuren als helderrood, fuchsiaroze, appelgroen, hemelsblauw of zonnig geel, of natuurlijk een combinatie daarvan. Gemaakt van soepele materialen met een stoere look, afgewerkt met een mooie ketting, shawl, tassel of fitting.

Bulaggi - Feminine Flair - Energy Balance - Flower Flapbag Fuchsia - Tassen-mode-nieuws

‘Balance’
‘Balance’ symboliseert het verlangen naar gezondheid, puurheid, frisheid en eenvoud. Onmisbaar in een samenleving vol prikkels en uitdaging. Wie kiest voor ‘Balance’ kiest voor soft poederpastels, krijtwitten en natuurtinten als steengrijs, hout- en watertinten. Verwerkt in delicate, vrouwelijke modellen van soft touch materiaal, uni leatherlook, kant, animalprint of een leatherlook kantmotief.

Bulaggi - Feminine Flair - Energy Balance - Bun Print - Tassen-mode-nieuws

Het resultaat: een gloednieuwe collectie vol levenslust en zelfbewustheid. En dat is precies zoals vrouwen het anno 2012 graag zien!

Benieuwd wat zij u nog meer te bieden hebben? Neem een kijkje op de website en laat u inspireren door al die ‘Feminine Flair’!

Bron: BULAGGI

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s