Michelle Pouwels van DutchDesignBag brengt komende zomer haar eerste tas op de markt

DutchDesignBag
Binnenkort komt er een veelbelovende studente uit Arnhem met een nieuw label op de markt: DutchDesignBag. Deze tassen worden niet alleen in Nederland ontworpen, maar ook met de hand, per stuk, in eigen land gemaakt. In samenwerking met een atelier in het oosten van Nederland brengt Michelle Pouwels uit Arnhem komende zomer de eerste tas uit.

Michelle Pouwels - Dutch Design Bag - Tassen-mode-nieuws
Schets van Michelle Pouwels’ eerste tas

Over haar visie op het label zegt Michelle: ‘De tassen moeten praktisch bij iedere outfit passen, maar mogen wel onderscheidend zijn. Daarnaast vindt ik dat de voering van de tas vrolijk en lekker gek mag zijn, iedere keer dat je jou tas open doet, wil ik dat je er blij van wordt!’

Voor dat het zover is, is ze druk met de meest uiteenlopende zaken. Niet alleen stoffen en fournituren moeten worden gekocht maar ook de website moet worden gemaakt. Daarnaast moeten labels en kaartjes worden besteld en verkoopkanalen worden geworven.

Michelle studeert niet aan de mode- of kunstacademie, maar houdt zich bezig met communicatie & multimedia design. Hierdoor ontbreekt een stuk stoffenkennis en is ze niet erg handig met de naaimachine. Wel kan zij zelf haar communicatieplan opstellen en ontwerpt ze zelf de tashangers en etiketten voor aan de tassen. Ook het logo en de website, die in ontwikkeling is, maakt zij zelf.

Michelle Pouwels - Dutch Design Bag - tas-labels - Tassen-mode-nieuws
Tassenlabels ontworpen door Michelle Pouwels

Zolang de website nog niet klaar is, kunt u op haar blog de ontwikkelingen rondom het avonduur van Michelle en haar tassen volgen. Heeft u een (web)winkel en interesse om de tassen van DutchDesignBag te verkopen? Neem dan via haar blog vrijblijvend contact met Michelle op.

Als Michelle haar tas(sen) op de markt brengt, zal Tassen-Nieuws.nl u daar als eerste over berichten.

Bron: DutchDesignBag

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s