I AM BAGS: Een eerste lijn eigenzinnige tassen

I AM BAGS
Het nieuwe geesteskind van het ontwerperskoppel Sven Bullaert en Maya van Dooren is een eigenzinnige tassencollectie geworden, die steeds éénzelfde krachtige filosofie hanteert: I don’t wear a label, I AM the label.

I AM BAGS - Tassen-mode-nieuws

Bij de tassen is dit sterke concept concreet vertaald in zorgvuldig vormgegeven details en originele afwerkingen. Binnenin elke tas zijn positieve woorden, zoals ‘energy’,’love’,’peace’… op de voering aangebracht en in elke tas is ook een nametag voorzien om eveneens uw tas volledig uniek te maken.

I AM wil met zijn tassen laten voelen dat merknaam en mode meer is dan trends en seizoenen, daarom hangt ook aan elke tas een duidelijk symbool voor onze eigenste, unieke ‘ik’; onze oercel, de superspermie, winnaar van een waanzinnige race en tevens onze oudste en beste vriend: budi!

Deze unieke collectie bestaat uit 24 verschillende modellen verdeeld over 4 lijnen: I AM Jasper, I AM Race, I AM Raid en I AM X-Update. In totaal bieden zij 62 eigenzinnige tassen aan, waar stijl en functie perfect in elkaar overvloeien.

I AM BAGS - I Am Jasper Dance small - Tassen-mode-nieuws

De I AM-tassen worden opgesteld in de showroom in Eksaarde en Kortrijk, beiden in België. De Nederlandse klanten kunnen zich wenden tot de showroom van de nieuwe tassenpartner ‘Bag in Business’. Zaakvoerder Thomas Tervoort en Sven Bullaert kenden in het verleden reeds een nauw samenwerkingsverband en pikken nu de draad weer op.

Bron: I AM BAGS

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s