Zachte ‘touch’ bij tassen van Berba door gebruik van kalfsleder

Berba
In 1974 begon Ruud Kuckelkorn -na jarenlange ervaring in zijn ouderlijk bedrijf met het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige tassen en kleinlederwaren. Als merknaam gebruikte hij de namen van zijn beide kinderen Berry en Bas: Berba.

Berba Stella - Tassen-mode-nieuws

Berba is een echt Nederlands familiebedrijf dat bekend staat om haar uitmuntende kwaliteit en eigenzinnige vormgeving. Vanuit de moderne vestiging in het Zuid-Limburgse Voerendaal worden alle collecties ontworpen en gedistribueerd.

Materiaal
Berba gebruikt kalfsleder van de hoogste kwaliteit. Als grondstof voor de collecties worden uitsluitend Europese kalfshuiden gebruikt. Het looiproces verloopt conform de allerhoogste milieunormen en is vrij van giftige stoffen. Het leder heeft een prachtige natuurlijke uitstraling en heeft bovendien een uiterst soepele en zachte ‘touch’. Deze touch is de voornaamste oorzaak voor de bewondering die er bestaat voor het merk.

Berba Deer Buidel M Buidel - Tassen-mode-nieuws

Uniek: bij veel producten is niet alleen de buitenzijde, maar ook het gehele interieur gemaakt uit het mooie kalfsleder.

Doordat het leder door en door geverfd is, behouden de producten hun oorspronkelijke kleur. De geraffineerde afwerking zorgt bovendien voor een gegarandeerd lange levensduur.

 

Bron: Berba

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s