Ontwerpster Suzy Han tilt Nicole Lee met haar tassen-ontwerpen op het niveau van een modehuis

Nicole Lee
Nicole Lee, hét tassen merk uit Los Angeles, lanceerde haar eerste collectie in 2004. Vanaf de start realiseerde het merk een enorme groei, door de niet aflatende publiciteit in vele magazines en de grote waardering van deskundigen op gebied van modeaccessoires. Door de unieke ontwerpen en “funky” details slaagt Nicole Lee er keer op keer in collecties te creëren die steeds weer voldoen aan het nieuwste modebeeld.

Suzy Han - Nicole Lee - Boston Bag CRT 2429 - Tassen-mode-nieuws

Nicole Lee definitie voor mode is: Een constant wisselende entiteit waarbij consequent de culturele en sociale eigenschappen zijn terug te vinden in de ontwerpen. Door gebruik te maken van de beste materialen in combinatie met gedetailleerd vakmanschap, ontstaan de Nicole Lee tassen met een uniek, eigen gezicht. Met vernieuwende en vooruitstrevende ontwerpen streeft Nicole Lee er naar om de wereld van de modetassen naar een totaal nieuw niveau te tillen.

Suzy Han - Nicole Lee - Schoudertas CRT 2427 - Tassen-mode-nieuws

Het jonge en hypercreatieve ontwerp team combineert haar inspiraties uit de Europese modeshows, New York’s intens dynamische lifestyle en de Los Angeles casual street fashion tot unieke en baanbrekende collecties.

Nicole Lee is er trots op om hoogwaardige, eigentijdse handtassen te maken voor vrouwen die weten wat mode is en dit ook waarderen.

HD Accessories BV heeft de exclusieve distributie voor de Benelux en Duitsland waardoor er sinds voorjaar/zomer 2010 de Nicole Lee mode tassen collectie ook verkrijgbaar is in de Benelux en Duitsland.

Suzy Han
Een ontwerpster in hart en nieren, lukt het steeds weer om een unieke collectie handtassen met bijzondere details te creëren deze collecties en hun uitstraling kunnen worden omschreven als de typische “Nicole style”.
Haar streven met Nicole Lee is de creatie van hoogwaardige tassen voor alle vrouwen die zoeken naar een hoge kwaliteit en stijl in unieke designs.

Suzy Han - Nicole Lee - Tassen-mode-nieuws

Suzy is Koreaans/Amerikaans en groeide op in Argentinië. Haar uiteenlopende ontwerpen ontstaan vanuit haar bewondering voor alle culturen.
Zij zegt over zichzelf; “Als multicultureel persoon sta ik open voor alle kleuren en materialen van de wereld” Ze reist 6 maanden van het jaar door Europa en Azië, op zoek naar artistieke inspiratie en om een goed beeld te krijgen van haar ideeën.

In Argentinië is ze opgegroeid met mode mede doordat haar ouders in de mode zaten. Ze begon als vanzelfsprekend met het tekenen van kleding en handtassen. Toch koos ze er voor om te gaan schilderen. Tijdens haar studie schone kunsten werd ze gekozen tot de beste student en behaalde ze de eerste plaats in de “national art competition”. Afbeeldingen van haar schilderijen zijn vaak terug te vinden op ansichtkaarten en postzegels daarnaast exposeerde ze regelmatig in verschillende galeries en musea.

Nadat ze verhuisde naar Los Angeles besloot ze om als hoofd van het designteam te gaan werken voor Nicole Lee. Naast haar design activiteiten houdt ze zich ook bezig met het maken van patronen en stoffen composities. Suzy heeft met haar visie Nicole Lee op het niveau van een modehuis gebracht.

 

Bron: HD Accessories & Nicole Lee U.S.A.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s